Levith Health Products

In 2009 begon Levith Health Products, als eerste in Nederland, met de import en distributie van Moringa. Thans zijn er vele aanbieders van Moringa op de markt. Als u moringa producten wilt kopen, houd er dan rekening mee dat er helaas veel kaf onder het koren is en er moringa aangeboden wordt die met grassoorten versneden is, evenals aangelengde moringaolie.
Levith Health Products garandeert u honderd procent natuurzuivere Moringa voor een reële prijs.

Toen Levith Health Products begon, verkocht het alleen Moringapoeder, Moringa capsules en Moringaolie. Inmiddels vindt men binnen Nederland bij Levith Health Products het meest uitgebreide assortiment aan Moringaproducten.

Grenera Nutrients

Levith Health Products verkoopt Moringa uit India. Om zeker te zijn van een hoge kwaliteit van alle producten, werkt Levith Health Products wat betreft de voedinssupplementen samen met slechts één leverancier, die zelf over ruim 1000 hectare grond beschikt, verdeeld over verschillende Moringa-boerderijen. Alle boerderijen liggen op veilige afstand van de (vervuilende) stad, aan de voet van de Ghats bergketen.

Grenera Nutrients beschikt over een team van in organische landbouw gespecialiseerde landbouwkundigen en een afdeling onderzoek en ontwikkeling, die de kwaliteit van de Moringa waarborgt en nieuwe producten op verantwoorde wijze ontwikkelt. Alle producten worden terdege onderzocht en getest voor ze op de markt worden gebracht. Doordat de Moringa kleinschalig geteeld wordt, en Grenera Nutrients het hele proces vanaf de teelt van de Moringa tot het eindproduct in eigen beheer heeft, kan de kwaliteit goed gecontroleerd worden.
Grenera Nutrients beschikt over alle mogelijke kwaliteitscertificaten, waaronder HACCP, ISO 9001, GMP en het Europese EKO-keurmerk.

 

certificaten-moringa